- Ivonne -

"Een goede gezondheid is belangrijk. In mijn leven heb ik regelmatig ervaren dat een goede gezondheid belangrijk is. Al jong kwam ik in aanraking met alternatieve behandelwijzen zoals bijvoorbeeld voetreflexologie en het positieve effect hiervan op mijn gezondheid. Deze ervaringen hebben mij gevormd en zij zijn de reden dat ik mij ben gaan verdiepen en scholen in alternatieve geneeswijzen.

Ik volgde de opleiding voetreflexologie en trainingen zoals NLP, voeten en tenen lezen, chakra opleiding, CSA,  magneettherapie, chakra massage, TouchPro stoelmassage en lichaamsmassage."

Bewustwording

In combinatie met mijn gezin (man en drie dochters) had ik een druk programma. Mijn moment van bewustwording was de ontboezeming van mijn dochter “Mam ik zou het fijn vinden om met jou ook op de bank te zitten, jij bent alleen maar aan het werk”. Haar wens raakte mij in de kern. Het heeft mijn leven veranderd en mijn passie versterkt om mensen te laten voelen wat rust en sensaties in het lijf kunnen betekenen.

Praktijk Pijnacker

Ik wil u helpen om meer naar de basis terug te keren en u laten voelen wie u echt bent.

De basis van mijn behandeling is liefdevol, warm en respectvol. Vanuit mijn praktijk aan huis, wil ik u met voetreflexbehandelingen en/of stoelmassages helpen om weer in balans te komen. Bewustwording is een eerste stap naar verandering.

BER voetreflexologie

Sinds 2009 ben ik BER voetreflexoloog en sinds 2021 ben ik geregistreerd bij de CAT. Als voetreflexoloog help ik mensen hun lichamelijke en geestelijk kwalen of klachten te verminderen. Er is een samenhang tussen organen, wervels, lymfesysteem en ledematen. Bij voetreflextherapie stimuleer ik via reflexzones op de voeten de onderlinge interactie.

Stoelmassage

Stoelmassage is voor iedereen geschikt. Het is drukpuntmassage op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Een ideale massagemethode die werkgevers hun medewerkers op de bedrijfslocatie kunnen aanbieden. Voel u welkom bij mij op de stoel. Ervaar uw ervaringen! 

Stimuleer een goede gezondheid en het zelfgenezend vermogen van uw lichaam. Breng uw lichaam en geest in harmonie. Ik help u daarbij! Neem contact op met mij.