- Stoelmassage -

Wat is stoelmassage

Door stress of bijvoorbeeld een slechte werkhouding ontstaan in het lichaam blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Mijn stoelmassage kan bijdragen aan het opheffen van die blokkades en het versterken van zwakke plekken in uw lichaam. Met mijn ellebogen, handen, handpalmen en vingers oefen ik druk uit op uw rug, hoofd, nek, schouders, armen en handen. Zo komt uw lichaam weer in balans, wordt de energiedoorstroming bevorderd en worden de spieren en gewrichten versoepeld.

Tegen RSI en stress

Serieuze medische klachten worden niet verholpen door stoelmassage. Wel kan ik klachten zoals RSI en symptomen van stress verminderen en mogelijk voorkomen. Veel van mijn particuliere cliënten kiezen op eigen initiatief voor een stoelmassage. Anderen worden door hun werkgever naar mij doorverwezen of op hun werklocatie behandeld. Stoelmassage kan de werksfeer en werkprestaties verbeteren.

Preventief lichaamsonderhoud

U kunt stoelmassage ervaren als een onderhoudsprogramma voor het lichaam. Het bevordert de bloedsomloop, laat de energiebanen beter stromen en brengt het lichaam in balans. De massage heeft een ontspannende en verfrissende werking. Een opkikker voor lichaam en geest.

Informatie of een afspraak

Neem voor het maken van een afspraak bij Mijn-Tijd contact met mij op. Bent u werkgever en overweegt u om uw werknemers stoelmassages op het werk aan te bieden, lees dan verder over Stoelmassage op het werk.

Werkwijze stoelmassage

Het bij Mijn-Tijd in Pijnacker ondergaan van een stoelmassage is laagdrempelig. U maakt een afspraak en bezoekt mijn behandelruimte in Pijnacker. U krijgt de stoelmassage op een comfortabele, speciaal voor het geven van stoelmassages ontwikkelde ergonomische stoel. Ik masseer u over uw kleding heen. Daarbij gebruik ik geen olie.

Massagestoel  

Ik gebruik een speciale ergonomische stoel die ik meebreng naar uw locatie. De stoelmassage gaat snel en efficiënt: over de kleding dus uit- of omkleden is niet nodig; er komt geen olie aan te pas. Uw werknemer kan direct weer aan het werk.

Kennismaken of offerte

Mijn werkwijze laat ik aansluiten op de mogelijkheden en het tijdsschema van uw organisatie. Een eerste kennismaking is zeker zinvol waarna ik graag voor u een maatwerk offerte uitbreng. Neem direct contact met mij op.