- Zechsal -

Wat is Zechsal

Omdat ons voedsel te weinig magnesium bevat en wij onvoldoende gevarieerd eten, kan ons lichaam ongemerkt een magnesiumtekort hebben. Dit tekort wordt voorkomen door aanvulling met Zechsal magnesium. Zechsal magnesium wordt gewonnen in de meest geconcentreerde magnesiumbron ter wereld op een diepte van 1600 meter diepte. Deze bron ligt in Trips Compagnie in Groningen en de winning is een geborgd en gecertificeerd proces.

Verlichting en ontspanning

Magnesium is na zuurstof en water de derde levensbehoefte van de mens en bevordert 350 lichaamsprocessen. Sporters, zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang hebben vaak behoefte aan extra magnesium. Ook verlicht en ontspant Zechsal bij:

  • Stress
  • Reumatische aandoeningen
  • Spierpijn en kramp (o.a. restless legs)
  • Vermoeidheid en slapeloosheid
  • Huidaandoeningen (psoriasis, eczeem), jeuk en schilfers.

Ook zijn er sterke aanwijzingen dat Zechsal een positieve werking heeft bij hartritmestoornissen, hoofdpijn en depressie.

Zuiver, heilzaam, krachtig

Zechsal wordt via de huid opgenomen. Deze transdermale opname is een alternatief voor het slikken van magnesiumpillen. Zechsal magnesium wordt geproduceerd als magnesiumolie, magnesiumgel, voetenbad en dobberbad. Bij spierpijn of kramp geeft Zechsal vaak onmiddellijk effect. Ook als ontspannings- of slaapmiddel is er meestal direct effect. In andere situaties is bij binnen twee weken effect merkbaar.

Geniet 10% korting

Mijn-Tijd is verkoopagent voor Zechsal producten. Productinformatie leest u op de website van Zechsal. Wanneer u daar de code ‘Mijn-Tijd’ invult ontvangt u 10% korting. Ook kunt u uw bestelling plaatsen via de Mijn-Tijd contact pagina.